W Amsterdam

Spuistraat 175, 1012 VN Amsterdam

8,0
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
12:00

Cafés & Uitgaan

Als u graag een concert wilt bezoeken in Amsterdam, dan zijn de Brakke Grond, Compagnietheater en Betty Asfalt Complex leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. U als wijn liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Amsterdam rijk is. Bestel dat lekkere wijntje bij bijvoorbeeld Beer Temple, Schuim, O’reilly’s, Cafe het Molentje en Café van Daele. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan éen van de mooie bioscopen die Amsterdam rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Pathé Tuschinski, Cinecenter en Pathé City. Voor een kopje koffie of thee bevindt Cafe Het Paleis zich op loopafstand van W Amsterdam. Mocht u verder nog zin hebben in een leuk avondprogramma dan zou u een leuke voorstelling kunnen bezoeken in Boom Chicago. Let hier wel bij op dat een reservering meestal noodzakelijk is.

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Artplein Spui, Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon. Tramstop Westermarkt bevindt zich op loopafstand van het hotel.

Sport

Bij Het Marnix voelt u zich als een vis in het water. Hier kunt u lekker even zwemmen.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een supermarkt kunt u nabij W Amsterdam terecht bij de Albert Heijn, Bijenkorf en Magna Plaza. Voor een snelle maaltijd bevindt Sugar 'n Ice zich op loopafstand van het hotel. Dichtbij W Amsterdam bevinden zich de volgende eetgelegenheden: The Original California Burrito Company Amsterdam, District 5 en Next Door Restaurant. Had u toch wel een lekker toetje willen nemen in dat restaurant, dan kunt u alsnog even naar Ice Bakery voor een heerlijk ijsje.

Cultuur

Wilt u een kasteel bezoeken, dan kunt u naar Waag. Dichtbij het hotel bevindt zich The Tea Rat Theepottenmuseum.

Faciliteiten

  • Huisdier vriendelijk
  • Wasservice

In de buurt

Treinstation
Amsterdam Centraal Railway Station (1000 m)
Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (11,2 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit