Privacy

LookingforBooking, en het moederbedrijf Bencom, streven er ten allen tijde naar om de persoonsgegevens van onze bezoekers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen en te beschermen. Wij volgen hierin de wettelijke bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) voorschrijft.

Gegevensverzameling
Actief verstrekte informatie:
Wanneer u via LookingforBooking een hotelkamer boekt, verstuurt u uw persoonsgegevens naar LookingforBooking via een beveiligde verbinding, waardoor anderen uw gegevens niet kunnen inzien en achterhalen.

Indien u contact met ons zoekt per e-mail of via onze contactpagina, dan verzamelen wij uw contactgegevens (naam en e-mailadres). Deze gegevens gebruiken wij om onze dienstverlening te verbeteren en u per e-mail op de hoogte te houden van speciale acties middels onze nieuwsbrief.

Passief verstrekte informatie:
Tijdens het internetten stelt u, wellicht zonder dat u zich daar bewust van bent, ons en anderen in staat om gegevens over u te verzamelen. Voorbeelden hiervan zijn het IP-adres van de computer die u gebruikt en de internetpagina’s die u bezoekt. LookingforBooking kan met deze gegevens de kwaliteit en toegankelijkheid van zijn website verbeteren. Voor zover LookingforBooking dergelijke gegevens voor dit doeleinde dergelijke gegevens gebruikt, is identificatie van een persoon is met deze verzamelde gegevens niet mogelijk.

Het bewaren van persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens worden door LookingforBooking uitsluitend verzameld voor noodzakelijke doeleinden en niet langer bewaard dan nodig.

Het vertrekken van persoonsgegevens
LookingforBooking verstrekt uw gegevens aan geen enkele andere partij, tenzij de wet ons hiertoe verplicht.

Recht van inzage en correctie
Als bezoeker van LookingforBooking heeft u recht van inzage in de gegevens die LookingforBooking van u bezit. Deze kunt u laten verbeteren of verwijderen. U kunt deze gegevens opvragen per e-mail of per post. Vermeld hierbij s.v.p. uw volledige adres, e-mailadres en uw verzoek tot inzage. U ontvangt vervolgens zo spoedig mogelijk een overzicht. Hiervoor brengen wij per keer € 4,50 in rekening.

Geheimhouding
De medewerkers van LookingforBooking, alsmede LookingforBooking zelf en (partner)partijen die in opdracht van LookingforBooking toegang hebben tot persoonsgegevens, zijn verplicht tot geheimhouding van persoonsgegevens, tot zover zij door wet- en regelgeving verplicht worden te doen.

Beveiliging
Om inzage van uw persoonsgegevens te voorkomen heeft LookingforBooking verschillende en strenge beveiligingsmaatregelen getroffen om ongeoorloofd(e) toegang, gebruik, wijzigingen, onrechtmatig(e) en onbedoeld(e) vernietiging en verlies te voorkomen.

Cookies
LookingforBooking maakt gebruik van cookies om het gebruikersgemak van de bezoeker te optimaliseren. Een cookie bevat informatie die een server naar de browser stuurt met de bedoeling dat deze informatie wordt opgeslagen en bij een volgend bezoek weer naar de server wordt teruggestuurd. Bij een volgend bezoek kan de server de browser opnieuw herkennen en de activiteiten van de browser uit het verleden bijhouden. Cookies kunnen geen persoonsgegevens achterhalen.

LookingforBooking gebruikt de volgende soorten cookies:

Functionele cookies: de voorkeuren en zoekopdrachten van bezoekers van LookingforBooking worden opgeslagen, zodat de zoekopdracht niet direct verloren gaat wanneer u een pagina verlaat en om u een betere service te bieden.

Meet cookies: er worden cookies geplaatst om de bezoekersaantallen van LookingforBooking te meten op Google Analytics. Hetzelfde geldt voor bezoekers die binnenkomen via partnerwebsites. Google en eventuele partners kunnen deze cookies lezen.

Advertentie cookies: om de bezoeker van LookingforBooking relevante advertenties te tonen kunnen er cookies worden geplaatst.

Social Media cookies: op LookingforBooking linken wij naar de bedrijven Facebook Inc., Twitter, Inc. Indien u besluit op deze links te klikken dan wordt er automatisch verbinding gemaakt naar de servers van deze bedrijven. Deze bedrijven ontvangen de relevante informatie. Voor meer informatie met de verbinding met Facebook en Twitter op een derde website, verwijzen wij u door naar de algemene voorwaarden en het privacy beleid van betreffende bedrijven.

Blokkeren en inschakelen van cookies

Bij de Help-functie van uw browser vindt u meer over het in- of uitschakelen, weigeren en verwijderen van cookies. Houdt u er s.v.p. rekening mee dat wanneer u cookies blokkeert, dit gevolgen kan hebben voor de functionaliteit van de website.

Inwerkingtreding en wijziging reglement
Dit privacy beleid is in 2009 inwerking getreden. LookingforBooking behoudt zich het recht voor om, waar nodig, wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid. Dit beleid zal ten allen tijde voldoen aan de regels en eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Voor vragen over het privacy beleid kunt u een e-mail sturen naar: info@lookingforbooking.com
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit