FAQ

Waarom loont de prijsvergelijking van LookingforBooking?
Op het internet wordt vaak dezelfde kamer van een hotel door verschillende partijen aangeboden. De prijsverschillen tussen deze aanbieders kunnen groot zijn. LookingforBooking maakt dit op een eenvoudige wijze inzichtelijk, zodat u niet te veel betaalt voor uw hotelkamer. Tevens kunt u zelf bepalen bij welke aanbieder u de reservering maakt.

Is het gebruik van LookingforBooking als bezoeker geheel gratis?

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van LookingforBooking. Ook hoeft u zich niet te registreren.

Kan ik op LookingforBooking ook daadwerkelijk een hotel boeken?
Nee, LookingforBooking is een hotelprijzen vergelijkingssite en fungeert als een soort zoekmachine die meerdere hotel- en boekingssites tegelijkertijd doorzoekt om u een helder en eenvoudig overzicht te geven van de prijzen van de verschillende aanbieders. Nadat u op LookingforBooking uw ideale hotel met de juiste prijs heeft gevonden, maakt u middels een doorklik de boeking op de geselecteerde boekingssite.

Kan ik bij LookingforBooking een geboekte overnachting annuleren?
Nee, de daadwerkelijke boeking maakt u bij een boekingssite. U kunt de reservering, indien de annuleringsvoorwaarden van de boeking dit toelaten, annuleren bij desbetreffende boekingssite.

Het hotel en de prijs op de boekingssite verschilt na de doorklik ten opzichte van de prijs op LookingforBooking. Hoe kan dit?
Mocht er een fout optreden in de link van LookingforBooking naar de boekingssite, is dit een technisch probleem dat wij graag zo snel mogelijk oplossen. Daarom stellen wij het zeer op prijs als u ons hiervan op de hoogte stelt via info@lookingforbooking.com.

Wat is een ‘non-refundable’ of niet-restitueerbare kamerprijs?
‘Non-refundable’ of ‘niet-restitueerbaar’ betekent dat u een kamer boekt, waarbij u na het afronden van de boeking de kamer vervolgens niet meer kunt annuleren, zonder dat u hierbij het totale of een gedeelte van het bedrag geretourneerd krijgt. Let dus altijd op of u een flexibele prijs, een kamer die u tot een bepaalde tijd kosteloos kunt annuleren, of een non-refundable of niet-restitueerbare prijs boekt. Non-refundables en niet-restitueerbare boekingen zijn vaak voordeliger qua prijs, vanwege de directe betaling aan het hotel en de restricties.

Als hotel(ier)
Kost het geld als ik met mijn hotel op LookingforBooking vermeld sta?
Nee, LookingforBooking is een gratis dienst. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om, al dan niet tegen betaling, uw hotel extra te promoten. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via info@lookingforbooking.com.

De informatie van mijn hotel klopt niet. Hoe kan ik dit veranderen?
LookingforBooking streeft ernaar zo volledig en up-to-date mogelijk te zijn. Mocht de getoonde informatie op onze website niet kloppen, dan waarderen wij het ten zeerste als u dit aan ons doorgeeft.

Mijn hotel staat niet op LookingforBooking. Hoe kan ik mijn hotel toevoegen?

Hiervoor verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice: info@lookingforbooking.com.

Is uw vraag niet beantwoord of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact op via info@lookingforbooking.com
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit