Over LookingforBooking

LookingforBooking is een onafhankelijke en objectieve hotelprijzen vergelijkingssite, in 2005 opgericht door Gerlof Bos. In 2007 werd LookingforBooking opgenomen in de Bencom Group van internetondernemer Ben Woldring.

LookingforBooking is overzichtelijk, onafhankelijk, objectief, eenvoudig in gebruik, betrouwbaar, wereldwijd vertegenwoordigd en compleet. Met LookingforBooking vindt u binnen no-time uw ideale hotel voor de juiste prijs.

Dankzij de vergelijking op LookingforBooking vindt u eenvoudig de beste kamerprijs voor uw hotel of bestemming. Het hotel en de aanbieder met de laagste kamerprijs staan in onze vergelijking automatisch bovenaan. U kunt zoeken op plaatsnaam, hotelnaam, provincie en land. De zoekopdracht kan naar wens worden aangepast door te filteren op sterrenclassificatie, faciliteiten, ligging en hotelketen. Heeft u uw hotel en kamer voor de juiste prijs gevonden? Door een simpele klik op de gewenste aanbieder of prijs kunt u het hotel voor de gekozen prijs boeken bij de door u geselecteerde aanbieder.

LookingforBooking onderscheidt zich in de markt door:

  • Geen kosten, geen registratie
  • In één oogopslag alle prijzen en beschikbaarheid op een rijtje
  • Samenwerking met 's werelds beste boekingssites
  • Met één klik naar de reserveringspagina van de goedkoopste aanbieder
  • Hotelprijzen vergelijken van verschillende aanbieders
  • Wereldwijd vertegenwoordigd

In 2014 behaalde LookingforBooking een achtste plaats bij de Deloitte Technology Fast50-awards en behoorde daarmee tot de acht technologiebedrijven in de Benelux met de snelst groeiende omzet van de afgelopen vijf jaar. Het jaar daarna gooide LookingforBooking wederom hoge ogen bij de Deloitte Fast50-awards. Ditmaal werd een veertiende plek behaald.

LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit