Eigen prijzen en site op LookingforBooking

U staat met uw hotel al op LookingforBooking, echter kunt u op verschillende manieren uw hotel extra onder de aandacht brengen en promoten. Normaliter kunnen de bezoekers doorklikken naar en reserveren op de boekingssites waarbij uw hotel is aangesloten. Wilt u juist meer reserveringen op uw eigen hotelwebsite genereren? Dan biedt LookingforBooking u de kans om met uw eigen hotelprijzen, beschikbaarheid en website te staan in het onafhankelijke vergelijkingsoverzicht van uw hotel op LookingforBooking. Daardoor kunnen de gasten zelf kiezen of ze op uw eigen hotelsite dan wel op een boekingssite reserveren.

Wilt u met uw hotel:

  • Uw eigen kamerprijzen en beschikbaarheid tonen in het onafhankelijke vergelijkingsoverzicht, tussen de boekingssites, op LookingforBooking
  • Uw eigen hotelsite prominent in beeld voor uw potentiële gasten op LookingforBooking
  • Meer boekingen via uw eigen hotelsite
  •  

Uw huidige situatie

Bij uw hotel worden de prijzen getoond van de verschillende boekingssites waarmee u samenwerkt. De bezoeker klikt door naar de gewenste boekingssite om de reservering te maken.

Nieuwe situatie: uw eigen hotelprijzen in de vergelijking

Wanneer uw eigen prijzen en websitevermelding op LookingforBooking worden getoond, ziet dat er als volgt uit: in het overzicht worden uw eigen prijzen getoond, met daarbij een link naar uw eigen reserveringssysteem. Zo kan de bezoeker direct en rechtstreeks bij u boeken. Tevens worden uw telefoonnummer en een link naar uw eigen website getoond. Op deze manier kan de de bezoeker rechtstreeks in contact met uw hotel komen.

LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit