Thon Hotel Rotterdam

Willemsplein 1, 3016 DN Rotterdam

7,5
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
11:00

Ontbijt, Lunch & Diner

Toe aan een ijsje? Dan kunt u naar Angelo Betti. Het grote aanbod aan restaurants in Rotterdam geeft u de mogelijkheid om van verschillende keukens te genieten. Op korte afstand van Thon Hotel Rotterdam vindt u bijvoorbeeld Granny's Grill, Loos en Lunchroom Atlantic. Voor een snelle lunch kan u terecht bij de bakker in de buurt (Bussing). Voor een supermarkt kunt u nabij Thon Hotel Rotterdam terecht bij de Albert Heijn.

Toerisme & Vrije tijd

Op loopafstand van het hotel bevindt zich Leuvehaven. Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Spido, Fast Ferry en Cruise Terminal.

Cafés & Uitgaan

In de bioscoop LantarenVenster kan u genieten van een divers aanbod aan films. Als u er graag een cultureel uitje van wilt maken in Rotterdam, dan zijn Goethe-Institut Niederlande, LantarenVenster, Rotterdamse Schouwburg en Kantine Walhalla leuke bestemmingen om te genieten van diverse voorstellingen. Wilt u ergens wat drinken dan kan u terecht bij Bar & Brasserie Water. Even verderop is er nog keuze uit Bagel Bakery & Burgers, De Schouw en Nieuw Rotterdams Café. Rotterdam beschikt over een aantal cafés met een uitgebreide (speciaal)bierselectie. Café Pursers en Melief Bender zijn gezellige pubs met verschillende stouts, IPA's, saisons en andere speciaalbieren op de kaart. 's Avonds en 's nachts biedt o.a. PIEK de mogelijkheid om het nachtleven van Rotterdam te verkennen.

Cultuur

Als u interesse heeft in een museumbezoek, dan kunt u naar Nederlands Fotomuseum. In de buurt van het hotel kan u de Waalse Kerk bezoeken.

In de buurt

Vliegveld
Rotterdam The Hague Airport (6,0 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit