Private Mansions

Nes 116-118, 1012KE Amsterdam

-

Cultuur

Wilt u een kasteel bezoeken, dan kunt u naar Waag. Heeft u zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het UvA Bijzondere Collecties, The Tea Rat Theepottenmuseum en Amsterdam Museum.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor de nodige boodschappen kan u in de buurt van het hotel terecht bij Kalvertoren, HEMA en Albert Heijn. Voor een snelle maaltijd bevindt New York Pizza zich op loopafstand van het hotel. In een plaats als Amsterdam kan u altijd ergens terecht voor een maaltijd in de avond. Op korte afstand van Private Mansions bijvoorbeeld bij Eetcafé 't Gasthuys, La Cuisine Ronde en La Margarita. Heeft u het ook zo warm? Zorg voor wat verkoeling door een heerlijk ijsje van Ice Bakery.

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Munttoren, The Amsterdam Dungeon en Rondvaart Canal. Tramstop Nieuwezijds Kolk bevindt zich op loopafstand van het hotel.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Het Marnix.

Cafés & Uitgaan

Voor de cultuur kan u dicht in de buurt van het hotel terecht bij diverse theaters zoals de Brakke Grond. U als bier liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Amsterdam rijk is. Bestel dat lekkere biertje bij bijvoorbeeld De Schutter, Café Restaurant Van Kerkwijk, Feddy's Bar, The Tara Irish Pub en Café Katoen. Bent u zelfs na een aantal drankjes onvermoeibaar en feest u graag nog even door tot in de late uurtjes dan kan dit uitstekend in Escape. Is het weer toch minder dan verwacht? Geen ramp, u kunt altijd nog gezellig een bezoekje brengen aan Pathé de Munt om die ene nieuwe film te zien. Hierna kun je lekker uitbuiken tijdens een film bij Pathé Tuschinski. Later op de avond kan u terecht in de nachtclub Jantjes Verjaardag.

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (11,2 km)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit