Hotel Van Oranje

Koningin Wilhelmina Boulevard 20, 2202 GV Noordwijk-Binnen

8,5
Check in tijd
16:00
Check uit tijd
11:00

Cafés & Uitgaan

Op loopafstand bevindt zich Goudkust waar u kunt genieten van een drankje. Toe aan een kopje koffie? Dan is in de buurt Vivaldi's.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Zaal Krau bezoeken. Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Noordwijk Aan Zee rijk is. Een aanrader is bijvoorbeeld AtlantikWall Museum.

Sport

Bij Zwembad BinnenZee voelt u zich als een vis in het water. Hier kunt u lekker even zwemmen. Wordt u ook zo vaak laatste met bowlen? Werk dan eens uw bowling skills bij en laat zien wat u kan bij Noordwijk. Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij tc Noordwijk.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle maaltijd bevindt Likkie zich op loopafstand van het hotel. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Vomar. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij J.G. de Witt voor heerlijk ovenverse broodjes. Vlak bij het hotel kunt u terecht bij La Galleria om te dineren.

Faciliteiten

  • Draadloos internet
  • Sauna
  • Spa & Wellness

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (23,5 km)
Vliegveld
Valkenburg (9,1 km)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit