Hotel Solskin

Boulevard Bankert 58, 4382AC Vlissingen

8,1
Totaal aantal kamers
4

Cultuur

Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Vlissingen rijk is. Een aanrader is bijvoorbeeld MuZEEum.

Cafés & Uitgaan

U als wijn liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Vlissingen rijk is. Bestel dat lekkere wijntje bij bijvoorbeeld Unique, Groen Licht en Purple Coffeeshop. Is het weer toch minder dan verwacht? Geen ramp, u kunt altijd nog gezellig een bezoekje brengen aan Cine City om die ene nieuwe film te zien. Voor een kopje koffie of thee bevindt De Schutterij zich op loopafstand van Hotel Solskin. Wat verder liggen ook La Reine, Intermezzo en Suus.

Toerisme & Vrije tijd

In Vlissingen ligt Reptielenzoo Iguana. Hier kan u verschillende dieren bewonderen.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle maaltijd bevindt Fredsons zich op loopafstand van het hotel. Dichtbij Hotel Solskin bevinden zich de volgende eetgelegenheden: De Leugenaar, Solskin en Waterfront. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij ALDI. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Bliek voor heerlijk ovenverse broodjes.

Faciliteiten

  • Draadloos internet
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit