Hotel Miss Blanche

Hoge Der A4, 9712 AC Groningen

-
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
12:00

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Transfiguratie bezoeken. Heeft u tijdens uw verblijf zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het GRID Grafisch Museum, Nederlands Stripmuseum en Universiteitsmuseum.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle maaltijd bevindt Palermo zich op loopafstand van het hotel. Als het al wat later is, of als u even snel wat wilt eten zijn KFC, McDonald's en Subway een optie. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Groningen rijk is zoals IJssalon Bij de Sluis en Toscana ijssalon. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan een levensmiddelenwinkel kan u terecht bij Albert Heijn, Sissy-Boy en Toko Melati. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Broodje van Eigen Deeg voor heerlijk ovenverse broodjes. Wanneer u niet in het hotel gaat ontbijten of een broodje als lunch wil kopen is er een bakker (Bakkerij Blanche) op een minuutje lopen van Hotel Miss Blanche Suites & Apartments. Iets verderop bevinden zich ook nog Baq, Knols koek en Stadsbakker Meijer.

Cafés & Uitgaan

Of u nou meer bent van de spannende films of meer de romantische films, er draait altijd wel een film naar uw wens bij Forum Images. Voor de cultuur kan u dicht in de buurt van het hotel terecht bij diverse theaters zoals USVA en Van Swinderen Huys. Toe aan een kopje koffie? Dan is in de buurt De Sigaar. Is het al wat later, dan vindt u in de buurt van het hotel ook enkele pubs zoals de Keyzer, de Pintelier en de Wolthoorn. Groningen beschikt over een aantal cafés met een uitgebreide (speciaal)bierselectie. 24/7, De Rits en Mulder zijn gezellige pubs met verschillende stouts, IPA's, saisons en andere speciaalbieren op de kaart. 's Avonds en 's nachts bieden Club Kiwi, Kokomo en vipclub mogelijkheden om het nachtleven van Groningen te verkennen.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Parkeren

In de buurt

Vliegveld
Groningen Airport Eelde (10,9 km)
Treinstation
Station Groningen (700 m)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit