Het Paleis Groningen

Boterdiep 111, 9712LM Groningen

8,4
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
11:30

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle maaltijd bevindt El Torro zich op loopafstand van het hotel. Voor een snelle lunch kan u terecht bij de bakker in de buurt (Bake My Day). Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Jumbo Beren. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij MultiVlaai Groningen voor heerlijk ovenverse broodjes.

Cultuur

Heeft u tijdens uw verblijf zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het GRID Grafisch Museum en Universiteitsmuseum. In de buurt van het hotel kan u de De Cirkel bezoeken.

Cafés & Uitgaan

Wat drinken in Groningen kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld de Rode Loper en MiCaffe. Wat verder liggen ook B&E, Brasserie het Paleis en Spaak. Om later op de avond op stap te gaan, kan u terecht bij Simplon. Als u graag een concert of een voorstelling wilt bezoeken in Groningen, dan zijn NNT Machinefabriek, Platformtheater, Prinsentheater en Sociëteit de Harmonie leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens of theatervoorstellingen. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan éen van de mooie bioscopen die Groningen rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Forum Images en Pathe. Wilt u 's avonds even bijkomen van de reis naar Groningen heeft u bij Cafe de Boer en De Oude Schans keuze om wat te gaan drinken.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij De Parrel.

Faciliteiten

  • Shuttle service
  • Huisdier vriendelijk
  • Wasservice
  • Restaurant
  • Parkeren
  • Internet
  • Hotelbar

In de buurt

Vliegveld
Groningen Airport Eelde (11,9 km)
Park
Noorderplantsoen (500 m)
Treinstation
Station Groningen Noord (600 m)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit