Herengracht Canal Apartment

Herengracht 360, 1016 BG Amsterdam

8,8
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
11:00

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Het Marnix.

Cafés & Uitgaan

In de buurt van Herengracht Residence liggen diverse gelegenheden zoals Café Het Paleis en 't Kuyltje om wat drinken te nuttigen. Is het al wat later, dan vindt u in de buurt van het hotel ook enkele pubs zoals Café van Daele, Vrankrijk en O’reilly’s. Voor de cultuur kan u dicht in de buurt van het hotel terecht bij diverse theaters zoals de Brakke Grond en Betty Asfalt Complex. U als wijn liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Amsterdam rijk is. Bestel dat lekkere wijntje bij bijvoorbeeld Schuim, Café Ruig, Beer Temple, Café Van Zuylen en Café het Molentje. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook een bezoekje brengen aan de bioscoop. Bij Filmtheater De Uitkijk draait vast een film naar uw smaak.

Toerisme & Vrije tijd

Tramstop Marnixstraat bevindt zich op loopafstand van het hotel. Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Madame Tussauds, Het Huis met den Hoofden en Houseboatmuseum.

Cultuur

Wilt u een kasteel bezoeken, dan kunt u naar Waag. Als u interesse heeft in een museumbezoek, dan kunt u naar Nieuwe Kerk.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle maaltijd bevindt Broodje Bert zich op loopafstand van het hotel. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Vegabond. Dichtbij het hotel zijn diverse restaurants aanwezig, zoals Kagetsu. Had u toch wel een lekker toetje willen nemen in dat restaurant, dan kunt u alsnog even naar Ice Bakery voor een heerlijk ijsje. 

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (11,1 km)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit