Grand Boutique Hotel Huis Vermeer

Grote Kerkhof 9, 7411KT Deventer

9,0
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
11:00

Cafés & Uitgaan

In de bioscoop Filmhuis de Keizer kan u genieten van een divers aanbod aan films. Even bijkomen aan het bezoek aan Deventer kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld De Waagschaal, Hans en Grietje en Food & Joy. Hier kan u terecht voor diverse drankjes, koffie en thee. Wat verder liggen ook Starbucks en La Place. Als u graag een concert wilt bezoeken in Deventer, dan zijn Het Enkhuis, Hovenhuus, Nooitgedacht en Deventer Schouwburg leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Grote of Lebuïnuskerk bezoeken. Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Deventer rijk is. Aanraders zijn Bergkerk, Speelg.mus., De Waag, Historisch Museum & VVV en Oudste Huis van Nederland.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle lunch kan u terecht bij de bakker in de buurt (Vasse Vlaaien). Iets verderop bevinden zich ook nog La Croissanterie en Lentelink. Voor de nodige boodschappen kan u in de buurt van het hotel terecht bij Albert Heijn, Fisher Trendy en Groot Licht. Heeft u het ook zo warm? Zorg voor wat verkoeling door een heerlijk ijsje van Talamini. Voor een snelle maaltijd bevindt Subway zich op loopafstand van het hotel. Zoekt u een goed restaurant in de buurt van Grand Boutique Hotel Huis Vermeer dan kunt u terecht bij De Rode Kater.

Sport

Kanoën is ook mogelijk in de buurt bij Deventer Kano Vereniging.

Faciliteiten

  • Draadloos internet
  • Lift
  • Restaurant
  • Hotelbar
  • Parkeren
  • Wasservice
  • Roomservice

In de buurt

Treinstation
Station Deventer (800 m)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit