Bema Rentals

Nassaukade 351, 1053 LZ Amsterdam

7,2
Check in tijd
13:00
Check uit tijd
11:00

Cultuur

Heeft u zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het Max Euwe Centrum, Bijbels Museum en Grachten Museum.

Toerisme & Vrije tijd

Tramstop Marnixstraat bevindt zich op loopafstand van het hotel.

Cafés & Uitgaan

In de buurt van het hotel ligt de bioscoop Filmhallen. Op loopafstand bevindt zich Café Chaos waar u kunt genieten van een drankje. Bent u zelfs na een aantal drankjes onvermoeibaar en feest u graag nog even door tot in de late uurtjes dan kan dit uitstekend in Trut. Even bijkomen aan het bezoek aan Amsterdam kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld Bosco, Jacketz Oud-West en Café Oranje. Hier kan u terecht voor diverse drankjes, koffie en thee. Mocht u verder nog zin hebben in een leuk avondprogramma dan zou u een leuke voorstelling kunnen bezoeken in Melkweg. Let hier wel bij op dat een reservering meestal noodzakelijk is. Voor de cultuur kan u dicht in de buurt van het hotel terecht bij diverse theaters zoals De Krakeling en bellevue.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle lunch kan u terecht bij het Vlaamsch Broodhuys. Iets verderop bevindt zich ook nog Klopper & Stolk. Zin in kaas? Dan kunt u misschien een bezoekje aan Kaashuis Tromp brengen. Dichtbij Bema Rentals bevinden zich de volgende eetgelegenheden: Teds place, Narbonne en De Italiaan. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Biomarkt. Voor een snelle maaltijd bevindt Burgermeester zich op loopafstand van het hotel. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Amsterdam rijk is zoals Ice Bakery.

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (10,1 km)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit