B&B De Hofnar Roermond

Swalmerstraat 33, 6041 CW Roermond

9,2
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
10:30

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Munsterkerk bezoeken. Heeft u tijdens uw verblijf zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het vroegereschors, pel en oliemolen en Cuypershuis.

Toerisme & Vrije tijd

Uw bezoek aan Roermond kan u laten beginnen met een stop bij de toeristische informatie, op nog geen 400m van B&B De Hofnar Roermond bij Info. Er zijn altijd mooie momenten te beleven tijdens wedstrijden in het stadion "RHC Concordia".

Ontbijt, Lunch & Diner

Dichtbij B&B De Hofnar Roermond bevinden zich de volgende eetgelegenheden: Het Gesprek Roermond Bv en La Place. Voor een snelle maaltijd bevindt Vlaamse Frites zich op loopafstand van het hotel. Voor de nodige boodschappen kan u in de buurt van het hotel terecht bij Designer Outlet Roermond, Jumbo Roermond en Wibra Supermarkt BV. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Broekmans Patisserie voor heerlijk ovenverse broodjes.

Cafés & Uitgaan

Voor een kopje koffie of drankje bevindt Cafe `t Brunke zich op loopafstand van B&B De Hofnar Roermond. Hierna kun je lekker uitbuiken tijdens een film bij Royal Theater BV. Op loopafstand bevindt zich Club Spotlight waar u kunt genieten van een drankje.

In de buurt

Treinstation
Station Roermond (600 m)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit