Wellness Caracol

Molenstraat 7, 8881BR West-Terschelling

8,9
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
11:00

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle maaltijd bevindt Friture zich op loopafstand van het hotel. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan een levensmiddelenwinkel kan u terecht bij HEMA en SPAR. Wanneer u niet in het hotel gaat ontbijten of een broodje als lunch wil kopen is er een bakker (De Echte Bakker Spanjer) op een minuutje lopen van Wellness Hotel Caracol. In een plaats als West-Terschelling kan u altijd ergens terecht voor een maaltijd in de avond. Op korte afstand van Wellness Hotel Caracol bijvoorbeeld bij De Zee, Wigwam en Hans en Grietje.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Westerkerk bezoeken. Heeft u tijdens uw verblijf zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het Museum 't Behouden Huys en Centrum voor Natuur en Landschap.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij ​Zwembad De Dôbe.

Toerisme & Vrije tijd

Informatie over bezienswaardigheden, dingen te doen of vervoer in West-Terschelling vindt u bijvoorbeeld bij VVV.

Cafés & Uitgaan

Wilt u 's avonds even bijkomen van de reis naar West-Terschelling heeft u bij Loods Lounge, Amsterdamsch Koffijhuis en Ke-Rijf Bar keuze om wat te gaan drinken. Als u in de avond nog uit wilt gaan, kunt u naar OKA 18. Als u graag een concert wilt bezoeken in West-Terschelling, dan zijn West-End en Ons Huis leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. Even wat drinken in de buurt van het hotel kan bij Koffiehuis Het Wakend Oog, De Zeevaart en Café 't Zwaantje. Even verderop is er nog keuze uit Strandpaviljoen de Walvis, Het Raadhuis en De Zomer.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Huisdier vriendelijk
  • Wasservice
  • Parkeren
  • Sauna
  • Draadloos internet
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit