University Hotel

Kleine Kromme Elleboog 7-b, 9712 BS Groningen

8,3
Totaal aantal kamers
56

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Der Aa-kerk bezoeken. Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Groningen rijk is. Een aanrader is bijvoorbeeld Universiteitsmuseum.

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Holland Casino, Martinitoren en Prinsentuin.

Cafés & Uitgaan

Om later op de avond op stap te gaan, kan u terecht bij De Gym. Voor een kopje koffie of thee bevindt De Soepwinkel zich op loopafstand van het University Hotel. Wat verder liggen ook Bij Britta, PS en Starbucks. Voor de cultuur kan u dicht in de buurt van het hotel terecht bij diverse theaters zoals Sociëteit de Harmonie en USVA. U als bier liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Groningen rijk is. Bestel dat lekkere biertje bij bijvoorbeeld 24/7, de Keyzer, de Pintelier, De Uurwerker en de Wolthoorn. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook een bezoekje brengen aan de bioscoop. Bij Forum Images draait vast een film naar uw smaak.

Ontbijt, Lunch & Diner

Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Groningen rijk is zoals IJssalon Bij de Sluis en Toscana ijssalon. Voor een vers broodje in de ochtend hoeft u niet ver te lopen en kunt u terecht bij Stadsbakker Meijer. Iets verderop bevinden zich ook nog Bakkerij Beukeveld, Bakkerscafé, Baq en Broodje van Eigen Deeg. Voor een snelle maaltijd bevindt iScream zich op loopafstand van het hotel. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Albert Heijn. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Bakkerij Blanche voor heerlijk ovenverse broodjes.

Faciliteiten

  • Draadloos internet

In de buurt

Vliegveld
Groningen Airport Eelde (11,1 km)
Treinstation
Station Groningen (900 m)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit