The Student Hotel Groningen

Boterdiep 9, 9712 LH Groningen

8,5
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
12:00

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Holland Casino, Martinitoren en Prinsentuin. Er zijn altijd mooie momenten te beleven tijdens wedstrijden in het stadion "Playground De Hoogte".

Cafés & Uitgaan

's Avonds en 's nachts bieden Club Kiwi, De Gym en Kokomo mogelijkheden om het nachtleven van Groningen te verkennen. U als bier liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Groningen rijk is. Bestel dat lekkere biertje bij bijvoorbeeld Cafe de Boer, De drie uiltjes, De Kosterij, De Toeter en The Dog’s Bollocks. Wat drinken in Groningen kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld Coffee Company, Kattencafé OP Z'N KOP en Theeschenkerij. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook een bezoekje brengen aan de bioscoop. Bij Pathe draait vast een film naar uw smaak. Voor de cultuur kan u dicht in de buurt van het hotel terecht bij diverse theaters zoals NNT Machinefabriek en Sociëteit de Harmonie.

Ontbijt, Lunch & Diner

Zoekt u een goed restaurant in de buurt van The Student Hotel Groningen dan kunt u terecht bij House of Cooking. Als het al wat later is, of als u even snel wat wilt eten zijn Big Danas, Burgerbakkerij en Puutje patat een optie. Voor een snelle lunch kan u terecht bij de bakker in de buurt (Bakkerij Beukeveld). Iets verderop bevinden zich ook nog Bake My Day en MultiVlaai Groningen. Voor een snelle maaltijd bevindt By Jeack zich op loopafstand van het hotel. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Albert Heijn.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Nieuwe Kerk bezoeken. Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Groningen rijk is. Een aanrader is bijvoorbeeld GRID Grafisch Museum.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Wasservice
  • Airco
  • Parkeren
  • Fitness
  • 24-uurs receptie
  • Hotelbar
  • Lift

In de buurt

Vliegveld
Groningen Airport Eelde (11,5 km)
Park
Noorderplantsoen (700 m)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit