Le Virage bistro en hotel

Cortenstraat 2+2B, 6211 HT Maastricht

-

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Waalse kerk bezoeken. Heeft u zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het Bonnefantenmuseum, Museum aan het Vrijthof en Museum de Historische Drukkerij.

Ontbijt, Lunch & Diner

Heeft u het ook zo warm? Zorg voor wat verkoeling door een heerlijk ijsje van Gelateria Luna Rossa. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan een levensmiddelenwinkel kan u terecht bij Le Souk, AH Helmstraat en Hema. Voor heerlijke en ovenverse broodjes hoeft u niet ver te lopen en kunt u terecht bij de Bisschopsmolen en Bakker Bart. Voor een snelle maaltijd bevindt McDonald's zich op loopafstand van het hotel.

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Berenkuil en D'Artagnan monument.

Cafés & Uitgaan

Als u in de avond nog uit wilt gaan, kunt u naar Maastricht Music Hall. Voor de cultuur kan u dicht in de buurt van het hotel terecht bij diverse theaters zoals Bonbonnière en Theater aan het Vrijthof. Of u nou meer bent van de spannende films of meer de romantische films, er draait altijd wel een film naar uw wens bij Lumière. Toe aan een kopje koffie? Dan is in de buurt Grand Café D'Artagnan. Even verderop is er nog keuze uit Café De Tribunal, Grand Café D'n Ingel en Café Sjiek. U als bierliefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Maastricht rijk is. Bestel dat lekkere biertje bij bijvoorbeeld Café Frape, John Mullins Irish Pub, La Bonne femme en Take One.

Faciliteiten

  • Draadloos internet

In de buurt

Vliegveld
Maastricht Aachen Airport (9,0 km)
Treinstation
Station Maastricht (1000 m)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit