Holiday Inn Express Arnhem

Nieuwe Oeverstraat 50, 6811 JB Arnhem

8,6
Hotelketen
Holiday Inn Express
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
12:00

Ontbijt, Lunch & Diner

Het grote aanbod aan restaurants in Arnhem geeft u de mogelijkheid om van verschillende keukens te genieten. Op korte afstand van Holiday Inn Express Arnhem vindt u bijvoorbeeld Graave, Ark van Noach en Kohinoor of India. Tevens zijn er fastfood mogelijkheden in de buurt: McDonald's, Friet Oorlog en Burger King. Voor een vers broodje in de ochtend hoeft u niet ver te lopen en kunt u terecht bij Van eigen Deeg. Iets verderop bevinden zich ook nog Bakker Bart, Cupcakes 4 Ever en Hemels Pattiserie. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Action. Voor een snelle maaltijd bevindt Kebab City zich op loopafstand van het hotel.

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Historische Kelders Arnhem en Eusebiuskerk.

Cafés & Uitgaan

Wat drinken in Arnhem kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld Arneijm, Manu en Café de Wacht. Na de overheerlijke maaltijd kunt u nog even gezellig na borrelen bij één van de gezellige kroegen in Arnhem. Gezellige locaties met lekkere drankjes zijn Café Pavlov, Café De Beugel, Het Barretje No. 15 en Arboricultura. Als u graag een concert wilt bezoeken in Arnhem, dan zijn Luxor, Theater aan de Rijn, Oostpool en Schouwburg Arnhem leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. U als bier liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Arnhem rijk is. Bestel dat lekkere biertje bij bijvoorbeeld Café t Huys, Café Touché, The Cavern Café, Bistro Café Robin Hood en Den Koopman. In de bioscoop Filmhuis Arnhem kan u genieten van een divers aanbod aan films.

Cultuur

Heeft u zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het Het Nederlands Watermuseum, Trolley-Busmuseum en Slag om Arnhem. In de buurt van het hotel kan u de Eusebiuskerk bezoeken.

Faciliteiten

  • Draadloos internet

In de buurt

Treinstation
Arnhem Railway Station (600 m)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit