CityApartHotel Musis

Walstraat 55, 6811BD Arnhem

-

Eetgelegenheden

Al dat weelderige groen en de frisse lucht rond Arnhem wekt de eetlust op. U vindt in dit gebied daarom talloze lekkere en leuke pleisterplaatsen. Knusse brasseries, ambachtelijke pannenkoekenhuizen, kasteelrestaurants of hippe steenovenpizza’s.

Cafés & uitgaansgelegenheden

Bereid u voor op een bijzondere avond en nacht! In stad Arnhem vindt u een bonte stoet aan originele cafés, clubs en lounges. Al dansend, kletsend en drinkend ziet u aan alle kanten dat Arnhem een modestad is. U kijkt je ogen uit. Dat kunt u overigens ook doen bij één van de bioscopen, state-of-the-art 3D en mét lekkere loveseats.

Toerisme & vrije tijd

In Arnhem en omgeving voelt u de vrijheid. Studenten aan de mode- en kunstacademie laten een wervelend palet aan stijlen zien. Gewoon, op straat. Of in etalages, geflankeerd door eigenzinnige ateliers en smakelijke bio-eethuisjes.

Zin in een trip naar het verleden? Kies een periode die u interesseert en beleef het alsof u er zelf bij was: van schitterend gerestaureerde boerderijen tot interactieve exposities over de tweede wereldoorlog. En wanneer u toe bent aan wat natuur, kunt u alle kanten op. Bewonder de giraffen in de safari van Burgers Zoo of – even verderop – voorbijstuivende edelherten op de Veluwe.

Haal je hart op in mode-, design- en winkelstad Arnhem! Slenter vanuit de Koningstraat, dé winkelstraat waar je voor alles terechtkunt, door de knusse 7 straatjes en laat je verrassen door het uitgebreide, niet-doorsnee aanbod. En als uw voeten beginnen te protesteren, strijkt u lekker neer in een gezellig koffietentje of aangename wijnbar.

Bereikbaarheid

Het is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.


Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit