Best Western Hotel Groningen Centre

Radesingel 50, 9711 EK Groningen

8,2
Hotelketen
Best Western
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
12:00
Totaal aantal kamers
77

Cultuur

In Groningen kunt u goed cultuur snuiven. Er is genoeg te beleven. U kunt een kijkje nemen in de verschillende kerken die Groningen bezit, naar het Groninger Museum of andere musea gaan en de Martinitoren beklimmen en genieten van het mooie uitzicht daarboven. Er zijn in het gehele jaar ook veel evenementen in Groningen, bijvoorbeeld in Martiniplaza, in de Oosterpoort, in de DOT en op de Grote Markt.

Eetgelegenheden

In het hotel kunt u eten in het Grand Café. In de ochtend wordt daar een uitgebreide, internationale ontbijtbuffet geserveerd. Ook kunt u daar de hele dag terecht voor een kopje koffie of thee. Wanneer u buiten het hotel een hapje wilt eten, kunt u naar de binnenstad afreizen, waar de keuze reuze is. U kunt kiezen uit verschillende keukens, bijvoorbeeld Italiaans, Japans, Spaans etc. bijvoorbeeld Pizzeria Italia, De Uurwerker of O’Malley’s Irish Pub & Restaurant.

Cafés & uitgaansgelegenheden

Het uitgaansleven in Groningen staat bekend om de gezelligheid en dat alles open is tot de late uurtjes. U kunt ervoor kiezen om naar een kroeg of café te gaan, bijvoorbeeld Café Der Witz en De Drie Gezusters, maar u kunt ook het echte uitgaansleven induiken, wat zich voornamelijk bevindt in de Poelestraat, Peperstraat, Poeleplein en Gelkingestraat.

Toerisme & vrije tijd

In de binnenstad is een ruimte winkelaanbod om lekker te shoppen. Wanneer je de binnenstad al wel gezien hebt, kunt ook altijd terecht bij Winkelcentrum Paddepoel. Dat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar u kunt uw auto daar ook kwijt. Als u meer informatie over Groningen wilt, kunt u terecht bij het VVV kantoor op de Grote Markt. De winkels zijn elke donderdagavond open tot 21:00 uur en op elke zondag is er koopzondag.

Bereikbaarheid

Het hotel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het hotel heeft een eigen parkeergarage. De kosten van het parkeren bedragen € 17,50 per auto per overnachting. Mocht er geen plaats meer zijn in de parkeergarage, dan kunt u parkeren in de Qpark garage aan de Rademarkt 27. Daar kunt u tegen een gereduceerd tarief parkeren van € 19,50 per 24 uur. Nabij het hotel is er ook een bushalte.

Faciliteiten

  • Draadloos internet
  • 24-uurs receptie
  • Fitness
  • Hotelbar
  • Lift
  • Parkeren
  • Wasservice
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit