Zenzez Hotel & Lounge

Canadalaan 26, 7316 Apeldoorn

7,3
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
11:00

Cafés & Uitgaan

Wat drinken in Apeldoorn kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld De babbel, De Zaak en Apeldoor centro tiendas. Wat verder liggen ook Om de Hoek, De Kleine Generaal en Kaldi. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan éen van de mooie bioscopen die Apeldoorn rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Filmhuis en Poppodium Gigant en Bioscoop Tivoli. U als wijn liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Apeldoorn rijk is. Bestel dat lekkere wijntje bij bijvoorbeeld Humphrey's, Confetti, Sientje, Finnigan en Ale House.

Cultuur

Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Apeldoorn rijk is. Een aanrader is bijvoorbeeld CODA. In de buurt van het hotel kan u de Grote Kerk bezoeken.

Ontbijt, Lunch & Diner

Dichtbij het hotel zijn diverse restaurants aanwezig, zoals Eetcafé Pardoes. Voor een supermarkt kunt u nabij Zenzez Hotel & Lounge terecht bij de ALDI. Voor een snelle maaltijd bevindt Memos döner zich op loopafstand van het hotel. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Apeldoorn rijk is zoals Soomerz en Van Swoll.

Toerisme & Vrije tijd

Er zijn altijd mooie momenten te beleven tijdens wedstrijden in het stadion "AHV Achilles".

In de buurt

Park
Oranjepark (200 m)
Park
Prinsenpark (700 m)
Golfbaan
Veluwse Golf Club (6,3 km)
Park
Wilhelminapark (400 m)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit