Urban Residences

Hennekijnstraat 104, 3012 EB Rotterdam

9,0
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
11:30

Toerisme & Vrije tijd

Op relatief korte afstand van het hotel (1.2 km) bevindt zich ExitGame voor een leuk dagje uit. Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Markthal, Holland Casino en Hofpleinfontein. Metrostation Stadhuis bevindt zich op loopafstand van het hotel. Tramstop Rotterdam Centraal bevindt zich op loopafstand van het hotel.

Cultuur

Als u interesse heeft in een museumbezoek, dan kunt u naar Het Schielandshuis. In de buurt van het hotel kan u de Pauluskerk bezoeken.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Bijenkorf. Vlak bij het hotel kunt u terecht bij Kalok om te dineren. Had u toch wel een lekker toetje willen nemen in dat restaurant, dan kunt u alsnog even een lekker ijsje halen bij één van de ijssalons in de buurt van het hotel zoals Venezia en IJsjes enzo. Voor een snelle maaltijd bevindt Le Souq zich op loopafstand van het hotel. Voor een vers broodje in de ochtend hoeft u niet ver te lopen en kunt u terecht bij Bakker Bart.

Sport

Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij tennispark het centrum. Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Oostervant.

Cafés & Uitgaan

Wat drinken in Rotterdam kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld Café Restaurant Floor, Staal en Caffé Italia. Na de overheerlijke maaltijd kunt u nog even gezellig na borrelen bij één van de gezellige kroegen in Rotterdam. Gezellige locaties met lekkere drankjes zijn Paddy Murphy's, Melief Bender en Proeflokaal de Riddert. 's Avonds en 's nachts biedt The VIP room de mogelijkheid om het nachtleven van Rotterdam te verkennen. Als u er graag een cultureel uitje van wilt maken in Rotterdam, dan zijn De Doelen, Goethe-Institut Niederlande, Pauluskerk en Rotterdamse Schouwburg leuke bestemmingen om te genieten van verschillende voorstellingen. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan één van de mooie bioscopen die Rotterdam rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Cinerama en Pathé Schouwburgplein. 

In de buurt

Treinstation
Rotterdam Centraal railway station (800 m)
Vliegveld
Rotterdam The Hague Airport (4,8 km)
Treinstation
Station Rotterdam Blaak (800 m)
Treinstation
Station Rotterdam Hofplein (700 m)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit