Tropen

Linnaeusstraat 2c, 1092 CK Amsterdam

-
Hotelketen
Worldhotels
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
12:00

Cultuur

In de buurt van het hotel kunt u o.a. de volgende musea bezoeken: Tropenmuseum, Museum Suriname en Werf 't Kromhout. In de buurt van het hotel kan u de Muiderkerk bezoeken.

Cafés & Uitgaan

U als bier liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Amsterdam rijk is. Bestel dat lekkere biertje bij bijvoorbeeld De Biertuin, De Groene Olifant, Café Kuijper, Café Milo en Café Spargo. Als u graag een concert wilt bezoeken in Amsterdam, dan zijn Stichting CREA, Oostblok theater, Badhuistheater en Koninklijk Theater Carré leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan één van de mooie bioscopen die Amsterdam rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Studio/K en Kriterion. Wilt u ergens wat drinken dan kan u terecht bij De Tropen en 't Dappertje.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Sportfondsenbad Oost. Kanoën is ook mogelijk in de buurt bij Roeivereniging De Hoop.

Toerisme & Vrije tijd

Tramstop Hoogte Kadijk bevindt zich op loopafstand van het hotel. Bent u een beetje uitgekeken op uw eigen saaie huisdier? Breng dan een bezoekje aan Artis en ontdek de avontuurlijke dieren.

Ontbijt, Lunch & Diner

Wanneer u een bezoek wilt brengen aan een levensmiddelenwinkel kan u terecht bij Authentic India, Ekoplaza en Asya Pazari. Bent u op zoek naar broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Banketbakkerij de Commelin voor heerlijk ovenverse broodjes. Dichtbij het hotel zijn diverse restaurants aanwezig, zoals Roopram Roti. Voor een snelle maaltijd bevindt Mezzo zich op loopafstand van het hotel. Voor een snelle lunch kan u terecht bij Broodje Bert.

In de buurt

Park
Oosterpark (200 m)
Treinstation
Station Amsterdam Muiderpoort (600 m)
Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (12,5 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit