Trip & Co

Turftorenstraat 11a, 9712BL Groningen

9,2

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Holland Casino, Martinitoren en Prinsentuin.

Cultuur

Als u interesse heeft in een museumbezoek, dan kunt u naar Nederlands Stripmuseum. In de buurt van het hotel kan u de Lutherse Kerk bezoeken.

Cafés & Uitgaan

Als u graag een concert wilt bezoeken in Groningen, dan zijn Link050, Sociëteit de Harmonie, USVA en Van Swinderen Huys leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. Is het weer toch minder dan verwacht? Geen ramp, u kunt altijd nog gezellig een bezoekje brengen aan Forum Images om die ene nieuwe film te zien. Op loopafstand van Trip & Co kan u bij De Soepwinkel terecht voor een kopje koffie of thee. Even verderop is er nog keuze uit Bij Britta, N•25 en Simon Lévelt. U als wijn liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Groningen rijk is. Bestel dat lekkere wijntje bij bijvoorbeeld 24/7, de Pintelier, De Uurwerker, de Wolthoorn en Mulder. Als u in de avond nog uit wilt gaan, kunt u naar vipclub.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een vers broodje in de ochtend hoeft u niet ver te lopen en kunt u terecht bij Broodje van Eigen Deeg. Iets verderop bevinden zich ook nog Bakkerij Blanche, Baq, CakeWish en Stadsbakker Meijer. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Sissy-Boy. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Bakkerscafé voor heerlijk ovenverse broodjes. Voor een snelle maaltijd bevindt Subway zich op loopafstand van het hotel. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Groningen rijk is zoals IJssalon Bij de Sluis en Toscana ijssalon.

In de buurt

Vliegveld
Groningen Airport Eelde (11,0 km)
Treinstation
Station Groningen (800 m)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit