Stunning Cozy Jordaan Apartment

Bergstraat 11, 1015 AV Amsterdam

8,2

Cultuur

Wilt u een kasteel bezoeken, dan kunt u naar Waag. Dichtbij het hotel bevindt zich Houseboat Museum.

Cafés & Uitgaan

Is het weer toch minder dan verwacht? Geen ramp, u kunt altijd nog gezellig een bezoekje brengen aan Cinecenter om die ene nieuwe film te zien. Dichtbij het hotel zijn veel gezellige cafés te bezoeken, zoals KoffieSpot. Mocht u verder nog zin hebben in een leuk avondprogramma dan zou u een leuke voorstelling kunnen bezoeken in De Krakeling. Let hier wel bij op dat een reservering meestal noodzakelijk is. Als u graag een concert wilt bezoeken in Amsterdam, dan zijn DeLaMar theater, Boom Chicago, Sugar Factory en Betty Asfalt Complex leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. U als wijn liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Amsterdam rijk is. Bestel dat lekkere wijntje bij bijvoorbeeld Rooie Nelis, Brandstof, Café De Eland, Waterkant en Saarein.

Sport

Bij Het Marnix voelt u zich als een vis in het water. Hier kunt u lekker even zwemmen.

Toerisme & Vrije tijd

Tramstop Marnixstraat bevindt zich op loopafstand van het hotel. Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Houseboatmuseum en Amsterdam Tulip Museum.

Ontbijt, Lunch & Diner

In een plaats als Amsterdam kan u altijd ergens terecht voor een maaltijd in de avond. Op korte afstand van Urban Apartments de Laurier bijvoorbeeld bij Pizzaria La Gonda en Shoarma Mesut 2. Als het al wat later is, of als u even snel wat wilt eten zijn Tonton Shoarma Grillroom, kebab en Ma Baker een optie. Voor een snelle maaltijd bevindt Burgerlijk zich op loopafstand van het hotel. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Biomarkt. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Amsterdam rijk is zoals Ice Bakery.

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (10,6 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit