Stayci Apartments Museumpark Deluxe

Eendrachtsweg 26, 3012 LB Rotterdam

7,2
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
11:00

Toerisme & Vrije tijd

Op loopafstand van het hotel bevindt zich Eendrachtsplein.

Ontbijt, Lunch & Diner

Vlak bij het hotel kunt u terecht bij Fafi om te dineren. Tevens zijn er fastfood mogelijkheden in de buurt: Subway, Eethuis Center en Broodje Akong. Voor een snelle lunch kan u terecht bij de bakker in de buurt (Brood & zo). Op loopafstand bevindt zich een ijssalon (Venezia) voor wat verkoeling in de zomer. Voor een snelle maaltijd bevindt McDonald's zich op loopafstand van het hotel. Voor een supermarkt kunt u nabij Stayci Apartments Museumpark Deluxe terecht bij de Coop en Albert Heijn.

Sport

Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij tennispark het centrum. Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Oostervant.

Cafés & Uitgaan

Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook een bezoekje brengen aan de bioscoop. Bij Pathé Schouwburgplein draait vast een film naar uw smaak. Als u in de avond nog uit wilt gaan, kunt u naar PIEK. Als u er graag een cultureel uitje van wilt maken in Rotterdam, dan zijn Rotterdamse Schouwburg, De Doelen, Pauluskerk en Oude Luxor theater leuke bestemmingen om te genieten van diverse voorstellingen. U als wijn liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Rotterdam rijk is. Bestel dat lekkere wijntje bij bijvoorbeeld Melief Bender, Proeflokaal Reijngoud en Café v/h Voigt. Wilt u ergens wat drinken dan kan u terecht bij De Schouw. Na de overheerlijke maaltijd kunt u nog even gezellig na borrelen bij één van de gezellige kroegen in Rotterdam. Gezellige locaties met lekkere drankjes zijn Café Bonaparte en Kraftbar R'dam.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Sint-Petrus & Sint-Paulus of Paradijskerk bezoeken. Als u interesse heeft in een museumbezoek, dan kunt u naar Chabot Museum.

In de buurt

Vliegveld
Rotterdam The Hague Airport (5,1 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit