Royal Boutique Apartment Amsterdam

Singel, 1012 WG Amsterdam

-

Ontbijt, Lunch & Diner

Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Amsterdam rijk is zoals Ice Bakery. Voor de nodige boodschappen kan u in de buurt van het hotel terecht bij Albert Heijn, Marqt en Magna Plaza. Het grote aanbod aan restaurants in Amsterdam geeft u de mogelijkheid om van verschillende keukens te genieten. Op korte afstand van Royal Boutique Apartment Amsterdam vindt u bijvoorbeeld Le Pain Quotidien en Humphrey's. Als het al wat later is, of als u even snel wat wilt eten zijn McDonald's, Maxim Falafal & Shoarma en Broodje Bert een optie. Voor een snelle maaltijd bevindt Automatiek Het Spui zich op loopafstand van het hotel.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Het Marnix.

Cafés & Uitgaan

In de bioscoop Pathé Tuschinski kan u genieten van diverse films. Wat verder liggen ook Café Het Paleis, Café Diep en Stadspaleis. Voor de cultuur kan u dicht in de buurt van het hotel terecht bij diverse theaters zoals het Betty Asfalt Complex. Amsterdam beschikt over een aantal cafés met een uitgebreide (speciaal)bierselectie. Café het Molentje, Vrankrijk en Schuim zijn gezellige pubs met verschillende stouts, IPA's, saisons en andere speciaalbieren op de kaart.

Cultuur

Beleef de Middeleeuwen opnieuw en geniet van het prachtige Waag. Dicht bij Royal Boutique Apartment Amsterdam bevinden zich bijvoorbeeld het Allard Pierson Museum, Bijbels Museum en The Tea Rat Theepottenmuseum om een cultureel bezoekje te brengen.

Toerisme & Vrije tijd

Tramstop Nieuwezijds Kolk bevindt zich op loopafstand van het hotel. Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Begijnhof, The Amsterdam Dungeon en Artplein Spui.

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (11,1 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit