Rembrandt Classic Hotel

Herengracht 255, 1016BJ Amsterdam

9,0
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
12:00
Totaal aantal kamers
111

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Zuiderbad.

Toerisme & Vrije tijd

Tramstop Westermarkt bevindt zich op loopafstand van het hotel. Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Houseboatmuseum, The Amsterdam Dungeon en Begijnhof.

Ontbijt, Lunch & Diner

In een plaats als Amsterdam kan u altijd ergens terecht voor een maaltijd in de avond. Op korte afstand van het Rembrandt Classic Hotel bijvoorbeeld bij Le Pain Quotidien en Grekas Greek Deli. Had u toch wel een lekker toetje willen nemen in dat restaurant, dan kunt u alsnog even naar Ice Bakery voor een heerlijk ijsje. Voor een snelle maaltijd bevindt McDonald's zich op loopafstand van het hotel. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Marqt. 

Cafés & Uitgaan

Is het weer toch minder dan verwacht? Geen ramp, u kunt altijd nog gezellig een bezoekje brengen aan Filmtheater De Uitkijk om die ene nieuwe film te zien. Als u graag een voorstelling wilt bezoeken in Amsterdam, dan zijn Compagnietheater en Betty Asfalt Complex leuke bestemmingen om te genieten van diverse (muziek)optredens. U als wijn liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Amsterdam rijk is. Bestel dat lekkere wijntje bij bijvoorbeeld Café het Molentje, Schuim, Café Ruig, Café Gollem en Vrankrijk. In de buurt zijn diverse eetgelegenheden zoals Screaming Beans. Wat verder ligt ook Café Het Paleis.

Cultuur

Beleef de Middeleeuwen opnieuw en geniet van het prachtige Waag. Heeft u zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het Nieuwe Kerk, Amsterdam Museum en Bijbels Museum.

Faciliteiten

  • Draadloos internet
  • 24-uurs receptie
  • Lift
  • Hotelbar
  • Internet
  • Wasservice
  • Roomservice

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (11,0 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit