Parkstad City Hotel

Kerkeveldstraat 7, 6441BP Brunssum

-
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
11:00

Cultuur

In Brunssum kunt u het Clemensdomein vinden. Dat is het knooppunt in een aantrekkelijk toeristisch-recreatief gebied met bijzondere monumenten en veel groen. Daar kunt u de Clemenskerk, de Lourdesgrot en het grafmonument de Negri bezoeken. Ook kunt u ervoor kiezen om een cultuurwandeling te doen. U komt dan langs 37 bijzondere plekken in het centrum van Brunssum.

Eetgelegenheden

In het hotel kunt u dineren in het restaurant. Als u buiten het hotel een hapje wilt eten, dan kunt u in het centrum van Brunssum wat eetgelegenheden vinden, zoals Mexicaans Restaurant El Comal of Nisos Grill House.

Cafés & uitgaansgelegenheden

Het hotel heeft een lounge, waar u een drankje kunt doen, een high tea, een high wine, een high beer of een wijn proeverij. In Brunssum zijn er een aantal cafés te vinden, zoals het Grand Cafe Fratelli of Club Nouveau.

Toerisme & vrije tijd

In Brunssum is er veel groen te vinden. Het heeft het Schutterspark, Brunssummerheide en het Vijverpark. Het Schutterspark bestaat uit een groot natuurgebied (bos) en een recreatief gebied waar heerlijk ontspannen kan worden. Het Schutterspark biedt attracties voor jong en oud: een blotevoetenpark om de natuur op een heel andere manier te beleven, een minihaven voor echte zeeavonturen, en een speeltuin voor de allerkleinsten. Als recreatiecentrum geniet Brunssum vooral bekendheid door de zich over circa 600 hectare heide en bos uitstrekkende Brunssummerheide, waarvan een gedeelte reservaat is. Het Vijverpark is het gezellige stadspark gelegen in het centrum van Brunssum.

Voor een middagje shoppen kunt u ook in Brunssum terecht. In het centrum zijn de meeste winkels te vinden. Daar is elke laatste vrijdag van de maand een koopavond. Op elke zaterdag is er een weekmarkt.

Bereikbaarheid

Het hotel is met de auto en het openbaar vervoer te bereiken. Nabij het hotel is er een bushalte.


Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit