Park43

Ripperdapark 43, 2011 KE Haarlem

8,4

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle lunch kan u terecht bij de bakker in de buurt (De Broodzaak). Iets verderop bevindt zich ook nog Westhoff. Dichtbij het hotel zijn diverse restaurants aanwezig, zoals Warung Pojok Sari. Voor een supermarkt kunt u nabij Park43 terecht bij de Albert Heijn.

Toerisme & Vrije tijd

Uw bezoek aan Haarlem kan u laten beginnen met een stop bij de toeristische informatie, op nog geen 700 m van Park43 bij VVV Tourist Information. Zou u graag oog in oog komen te staan met een gevaarlijk roofdier? Dit is mogelijk bij Kinderboerderij de Houthoeve. Maar wees gerust, er staat een hek tussen. Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Teylers Hofje, Hofje van Oorschot en Bakenesserkamer. Bent u toe aan een heerlijke avondwandeling? Dit is mogelijk op het mooie strand "Stadsstrand de Oerkap" van Haarlem. 

Cultuur

Beleef de Middeleeuwen opnieuw en geniet van het prachtige Amsterdamse Poort. In de buurt van het hotel kunt u o.a. de volgende musea bezoeken: Het Dolhuys, Corrie ten Boom Museum en Archeologisch Museum Haarlem. In de buurt van het hotel kan u de 7e Dags Baptisten bezoeken.

Sport

Niks is voor u te avontuurlijk? Dan bent u aan het juiste adres bij Klimmuur Haarlem om lekker te klimmen. Nog even snel aan uw conditie werken? Dit kan uitstekend bij Beijneshal op loopafstand van Park43.

Cafés & Uitgaan

U als bier liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Haarlem rijk is. Bestel dat lekkere biertje bij bijvoorbeeld Tapperij La Comédie, Café De Lange Heer, Café In Den Koffer, Café de Hut en Wapen Van Bakenes. Bent u zelfs na een aantal drankjes onvermoeibaar en wilt u nog graag uw beste dance moves laten zien tot in de late uurtjes dan kan dit uitstekend in Club Ruis. Even bijkomen aan het bezoek aan Haarlem kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld Stadsstrand de Oerkap, Brasserie Paris en Het Wachtlokaal. Hier kan u terecht voor diverse drankjes, koffie en thee. Is het weer toch minder dan verwacht? Geen ramp, u kunt altijd nog gezellig een bezoekje brengen aan Pathé om die ene nieuwe film te zien. Als u er graag een cultureel uitje van wilt maken in Haarlem, dan zijn Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem en Toneelschuur leuke bestemmingen om te genieten van diverse voorstellingen.

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (11,7 km)
Park
Kenaupark (700 m)
Treinstation
Station Haarlem (400 m)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit