Multatuli apartment Amsterdam

Bergstraat, 1015 AV Amsterdam

-
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
11:00

Cultuur

Wilt u een kasteel bezoeken, dan kunt u naar Waag. In de directe omgeving van het hotel zijn meerdere musea te bezoeken, zoals Multatuli Museum.

Ontbijt, Lunch & Diner

Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Amsterdam rijk is zoals Koel en Ice Bakery. Dichtbij Multatuli apartment Amsterdam bevinden zich de volgende eetgelegenheden: Pane & Olio, Lieve en Restaurant De Luwte. Als het al wat later is, of als u even snel wat wilt eten zijn Sandwichshop Ten Have en Sugar 'n Ice een optie. Voor een snelle maaltijd bevindt Simit Sarayi zich op loopafstand van het hotel. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Vegabond.

Toerisme & Vrije tijd

Tramstop Westermarkt bevindt zich op loopafstand van het hotel. Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Madame Tussauds en Het Huis met den Hoofden.

Sport

Bij Het Marnix voelt u zich als een vis in het water. Hier kunt u lekker even zwemmen.

Cafés & Uitgaan

Op loopafstand van Multatuli apartment Amsterdam kan u bij Reypenaer Proeflokaal terecht voor een kopje koffie of thee. Is het weer toch minder dan verwacht? Geen ramp, u kunt altijd nog gezellig een bezoekje brengen aan The Movies om die ene nieuwe film te zien. U als wijn liefhebber doet uzelf te kort als u niet een bezoekje brengt aan één van de gezellige kroegen die Amsterdam rijk is. Bestel dat lekkere wijntje bij bijvoorbeeld PRIK, Vergulde Gaper, Café Brandon, The Doors Palace en Café Twee Prinsen. Als u graag een voorstelling wilt bezoeken in Amsterdam, dan zijn Boom Chicago, de Brakke Grond, Compagnietheater en Betty Asfalt Complex leuke bestemmingen om te genieten van diverse (muziek)optredens.

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (11,4 km)
Treinstation
Amsterdam Centraal Railway Station (800 m)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit