Maria Callas Yachthotel

Louis Pregerkade 198, 3071 AX Rotterdam

-
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
12:00

Ontbijt, Lunch & Diner

In een plaats als Rotterdam kan u altijd ergens terecht voor een maaltijd in de avond. Op korte afstand van het Maria Callas Yachthotel bijvoorbeeld bij Safir en Ottoman Sarnic. Als het al wat later is, of als u even snel wat wilt eten zijn Toko Express en Cafetaria-Lunchroom Dinges een optie. Voor een snelle maaltijd bevindt Subway zich op loopafstand van het hotel. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Spar Matze.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Koningskerk bezoeken. Als u interesse heeft in een museumbezoek, dan kunt u naar Villa Zebra.

Cafés & Uitgaan

Als u er graag een cultureel uitje van wilt maken in Rotterdam, dan zijn Kantine Walhalla en LantarenVenster leuke bestemmingen om te genieten van diverse voorstellingen. Op loopafstand bevindt zich Café Pirates waar u kunt genieten van een drankje.

Sport

Kanoën is ook mogelijk in de buurt bij RV Nautilus / KR&ZV De Maas.

Toerisme & Vrije tijd

Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: De Hef, Drijvend Paviljoen en Entrepothaven gebouw De Vijf Werelden. Er zijn altijd mooie momenten te beleven tijdens wedstrijden in het stadion "Hockey Club Feijenoord". Op relatief korte afstand van het hotel (1.5km) bevindt zich ExitGame voor een leuk daguitje.

In de buurt

Treinstation
Station Rotterdam Zuid (800 m)
Vliegveld
Rotterdam The Hague Airport (6,7 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit