King Kong Hostel

Witte de Withstraat 72 74, 3012 BS Rotterdam

8,9

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Oostervant. Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij tennispark het centrum.

Cafés & Uitgaan

Voor een kopje koffie of thee bevindt De Schouw zich op loopafstand van King Kong Hostel. Mocht u verder nog zin hebben in een leuk avondprogramma dan zou u een leuke voorstelling kunnen bezoeken in Goethe-Institut Niederlande. Let hier wel bij op dat een reservering meestal noodzakelijk is. Als er graag een cultureel uitje van wilt maken in Rotterdam, dan zijn Pauluskerk, Rotterdamse Schouwburg en Luxor Theater Rotterdam leuke bestemmingen om te genieten van verscheidene voorstellingen. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan één van de mooie bioscopen die Rotterdam rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Pathé Schouwburgplein, LantarenVenster en Cinerama. Wilt u 's avonds even bijkomen van de reis naar Rotterdam heeft u bij Melief Bender de keuze om wat te gaan drinken. Bent u zelfs na een aantal drankjes onvermoeibaar en wilt u nog graag uw beste dance moves laten zien tot in de late uurtjes dan kan dit uitstekend in één van de volgende nachtclubs: PIEK en The VIP Room.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Arminiuskerk bezoeken. Dicht bij King Kong Hostel bevinden zich bijvoorbeeld Het Schielandshuis, Sonneveldhuis en Maritiem Museum om een cultureel bezoekje te brengen.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een supermarkt kunt u nabij King Kong Hostel terecht bij de Albert Heijn en Coop. Bent u op zoek naar broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Brood & zo voor heerlijk ovenverse broodjes. In een plaats als Rotterdam kan u altijd ergens terecht voor een maaltijd in de avond. Op korte afstand van King Kong Hostel bijvoorbeeld bij Ter Marsch & Co, Hung Kee en Kapadokya. Tevens zijn er fastfood mogelijkheden in de buurt: Switie (alleen bezorging), Satébar en Hamburg. Voor een snelle maaltijd bevindt Cocosnoot zich op loopafstand van het hotel. Heeft u het ook zo warm? Zorg voor wat verkoeling door een heerlijk ijsje van IJsjes enzo.

Toerisme & Vrije tijd

Op loopafstand van het hotel bevindt zich Leuvehaven. Op een paar minuten rijden bevindt zich ExitGame voor een dagje uit.

In de buurt

Vliegveld
Rotterdam The Hague Airport (5,2 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit