Jackie O Studio

Bloemgracht 73, 1016 KG Amsterdam

-
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
11:00

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een supermarkt kunt u nabij Jackie O Bed & Breakfast terecht bij de Vegabond en Albert Heijn. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Amsterdam rijk is zoals Ice Bakery. Vlak bij het hotel kunt u terecht bij L'Invite om te dineren. Voor een snelle maaltijd bevindt Ma Baker zich op loopafstand van het hotel.

Toerisme & Vrije tijd

Tramstop Westermarkt bevindt zich op loopafstand van het hotel. Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Het Huis met den Hoofden, Houseboatmuseum en Amsterdam Tulip Museum.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Het Marnix.

Cultuur

Wilt u een kasteel bezoeken, dan kunt u naar Waag. In de directe omgeving van het hotel zijn meerdere musea te bezoeken, zoals Theo Thijssen Museum.

Cafés & Uitgaan

Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan één van de mooie bioscopen die Amsterdam rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit The Movies, Filmhuis Cavia en Filmtheater De Uitkijk. Als u in de avond nog uit wilt gaan, kunt u naar De Marktkantine. Amsterdam beschikt over een aantal cafés met een uitgebreide (speciaal)bierselectie. De Reiger, De Nieuwe Lelie en Café Kalkhoven zijn gezellige pubs met verschillende stouts, IPA's, saisons en andere speciaalbieren op de kaart. In de buurt zijn diverse eetgelegenheden zoals Koffiehuis De Hoek. Mocht u verder nog zin hebben in een leuk avondprogramma dan zou u een leuke voorstelling kunnen bezoeken in Boom Chicago. Let hier wel bij op dat een reservering meestal noodzakelijk is. Als u graag een concert wilt bezoeken in Amsterdam, dan zijn Melkweg, Sugar Factory, de Brakke Grond en Betty Asfalt Complex leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens.

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (10,9 km)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit