Hotel Ziza

De Guascostraat 14, 6301CT Valkenburg

9,4
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
12:00

Toerisme & Vrije tijd

Toeristeninformatie kan u in Valkenburg aan de Geul vinden op 200 m van Hotel Ziza bij VVV Valkenburg aan de Geul. Op een paar minuten rijden bevindt zich De Valkenier voor een dagje uit.

Sport

Bij Polfermolen voelt u zich als een vis in het water. Hier kunt u lekker even zwemmen. Voor ontspanning kunt u naar het nabij gelegen Wellness centre Thermae 2000.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Jan Linders. Vlak bij het hotel kunt u terecht bij Ristorante Il Forno om te dineren.

Cafés & Uitgaan

In de buurt zijn diverse eetgelegenheden zoals Amstel Gold Race Xperience. Valkenburg aan de Geul beschikt over een aantal cafés met een uitgebreide (speciaal)bierselectie. Grandcafé Michiel de Ruyter en Brasserie Kasteel Schaloen zijn gezellige pubs met verschillende stouts, IPA's, saisons en andere speciaalbieren op de kaart.

Cultuur

U kunt een cultureel bezoekje brengen aan Land van valkenburg en Grendelpoort. In de buurt van het hotel kan u de Parochiekerk O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand bezoeken.

Faciliteiten

  • Huisdier vriendelijk
  • Draadloos internet
  • Restaurant
  • Parkeren

In de buurt

Park
Cauberg (400 m)
Vliegveld
Maastricht Aachen Airport (7,0 km)
Vliegveld
NATO Air Base Geilenkirchen (18,3 km)
Treinstation
Station Valkenburg (700 m)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit