Hotel Keistad

Lieve Vrouwestraat 12, 3811BR Amersfoort

7,9
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
11:00
Totaal aantal kamers
17

Cultuur

In de buurt van het hotel kunt u o.a. de volgende musea bezoeken: Museum Flehite, Culinair Museum Mariënhof en Zonnehof. In de buurt van het hotel kan u de Evangelisch-Lutherse kerk bezoeken. Wilt u een kasteel bezoeken, dan kunt u naar Koppelpoort.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Sportfondsenbad. Kanoën is ook mogelijk in de buurt bij Kanovereniging Keistad.

Cafés & Uitgaan

Als u in de avond nog uit wilt gaan, kunt u naar De Danswerkplaats. Als u graag een concert wilt bezoeken in Amersfoort, dan zijn De Flint, Informatiewinkel STIP Kruiskamp, De War en De Lieve Vrouw leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. Dichtbij het hotel zijn veel gezellige cafés te bezoeken, zoals Espressobar De Korte Gracht. Even verderop is er nog keuze uit Coffee Corazon, Déli Café Français en Salon B. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook een bezoekje brengen aan de bioscoop. Bij JT Amersfoort draait vast een film naar uw smaak. Op loopafstand bevindt zich Grand Café Vyssotski waar u kunt genieten van een drankje.

Ontbijt, Lunch & Diner

Vlak bij het hotel kunt u terecht bij Lorenza om te dineren. Tevens zijn er fastfood mogelijkheden in de buurt: Subway, Faraoh en Cafetaria Bommel. Voor een supermarkt kunt u nabij Hotel Keistad Amersfoort terecht bij de de Nieuwe Graanschuur, PLUS en HEMA Amersfoort-Centrum. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Bakker Bart voor heerlijk ovenverse broodjes. Heeft u het ook zo warm? Zorg voor wat verkoeling door een heerlijk ijsje van Nomy's. Voor een snelle lunch kan u terecht bij de bakker in de buurt (MultiVlaai Amersfoort (centrum)). Iets verderop bevinden zich ook nog Bakker Bart, Corazon Bakery en Boersma. Voor een snelle maaltijd bevindt Snacks & Grill Chaplin zich op loopafstand van het hotel.

Toerisme & Vrije tijd

Er zijn altijd mooie momenten te beleven tijdens wedstrijden in het stadion "Playground Neptunus". Toeristeninformatie kan u in Amersfoort vinden op 100m van Hotel Keistad Amersfoort bij VVV Amersfoort.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Lift
  • Hotelbar
  • Draadloos internet
  • Internet
  • Parkeren

In de buurt

Treinstation
Station Amersfoort (1000 m)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit