Hotel Hanzestadslogement De Leeuw

Nieuwstraat 25, 7411LG Deventer

9,3

Cafés & Uitgaan

In de buurt van het hotel ligt de bioscoop Filmhuis de Keizer. In de buurt van Hotel Hanzestadslogement De Leeuw liggen diverse gelegenheden zoals Hans en Grietje, De Waagschaal en Food & Joy om wat drinken te nuttigen. Wat verder liggen ook Starbucks en La Place. Als u graag een concert wilt bezoeken in Deventer, dan zijn Deventer Schouwburg, Hovenhuus, Nooitgedacht en Het Enkhuis leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens.

Sport

Kanoën is ook mogelijk in de buurt bij Canoe Polo.

Toerisme & Vrije tijd

Er zijn altijd mooie momenten te beleven tijdens wedstrijden in het stadion "De Adelaarshorst Go Ahead Eagels".

Ontbijt, Lunch & Diner

Heeft u het ook zo warm? Zorg voor wat verkoeling door een heerlijk ijsje van Talamini. Vlak bij het hotel kunt u terecht bij Mattie's Trattoria om te dineren. Voor een supermarkt kunt u nabij Hotel Hanzestadslogement De Leeuw terecht bij de Dirk van den broek, HEMA Deventer en XENOS. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij Lentelink voor heerlijk ovenverse broodjes. Voor een snelle maaltijd bevindt Subway zich op loopafstand van het hotel. Voor een vers broodje in de ochtend hoeft u niet ver te lopen en kunt u terecht bij Vasse Vlaaien.

Cultuur

Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Deventer rijk is. Aanraders zijn Oudste Huis van Nederland, Bergkerk, Speelg.mus. en De Waag, Historisch Museum & VVV. In de buurt van het hotel kan u de Broederenkerk bezoeken.

Faciliteiten

  • Draadloos internet

In de buurt

Park
Rijsterborgherpark (400 m)
Treinstation
Station Deventer (500 m)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit