Hotel Erkelens

Grolloërstraat 1, 9451 KA Rolde

-
Totaal aantal kamers
25

Cafés & Uitgaan

In de buurt zijn diverse eetgelegenheden zoals Stationskoffiehuis.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle maaltijd bevindt Lunchcafé-Cafetaria 't Oale Gemeentehoes zich op loopafstand van het hotel. Dicht in de buurt van Hotel Erkelens bevinden zich Eetcafé de Pub, Hofsteenge en De Lange Muur om te genieten van wat culinair Rolde te bieden heeft. Wanneer u niet in het hotel gaat ontbijten of een broodje als lunch wil kopen is er een bakker (Bakkerij Pots) op een minuutje lopen van Hotel Erkelens. Voor de nodige boodschappen kan u in de buurt van het hotel terecht bij Coop en Albert Heijn.

Toerisme & Vrije tijd

Altijd nog dat ene boek willen lezen? Neem hem mee naar Zandverstuiving en geniet tegelijk van het zonnetje. Zou u graag oog in oog komen te staan met een gevaarlijk roofdier? Dit is mogelijk bij Buurderij De Wilde Haan (Kinderboerderij). Maar wees gerust, er staat een hek tussen.

Cultuur

Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Rolde rijk is. Een aanrader is bijvoorbeeld Streekmuseum Het Dorp van Bartje. In de buurt van het hotel kan u de Jacobuskerk bezoeken.

Faciliteiten

  • Green Key
  • Draadloos internet

In de buurt

Vliegveld
Groningen Airport Eelde (15,6 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit