Hotel De Ossewa

Duinweg 7, 2202RA Noordwijk-Binnen

-
Hotelketen
Logis International
Totaal aantal kamers
16

Cafés & Uitgaan

Noordwijk beschikt over een aantal cafés met een uitgebreide (speciaal)bierselectie. De lamme Goedzak, Harbourlights en Wurft zijn gezellige pubs met verschillende stouts, IPA's, saisons en andere speciaalbieren op de kaart. Voor een kopje koffie of thee bevindt Jackie Café zich op loopafstand van Hotel de Ossewa.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een supermarkt kunt u nabij Hotel de Ossewa terecht bij de HEMA Noordwijk. Voor een snelle maaltijd bevindt Peter's zich op loopafstand van het hotel. Dichtbij het hotel zijn diverse restaurants aanwezig, zoals Paul's Recept.

Sport

Zin om te gaan bowlen? Dat kan bij Noordwijk. Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij tc Noordwijk. Heeft u zin om een balletje slaan, maar houdt u het liever kleinschalig? Ga dan lekker midgetgolfen bij De Rollygolf. Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Zwembad BinnenZee.

Cultuur

Als u interesse heeft in een museumbezoek, dan kunt u naar Genootschap "Oud Noordwijk. In de buurt van het hotel kan u de Maria ter Zee bezoeken.

Faciliteiten

  • Draadloos internet

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (23,1 km)
Vliegveld
Valkenburg (8,7 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit