Hotel de Leeuw Deventer

Nieuwstraat 25, 7411LG Deventer

8,8
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
11:00

Cafés & Uitgaan

Als u graag een concert wilt bezoeken in Deventer, dan zijn Nooitgedacht, Deventer Schouwburg, Hovenhuus en Het Enkhuis leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. Wilt u ergens wat drinken dan kan u terecht bij Hans en Grietje, De Waagschaal en Food & Joy. Wat verder liggen ook Starbucks en La Place. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan éen van de mooie bioscopen die Deventer rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Filmhuis de Keizer en Luxor.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle maaltijd bevindt Subway zich op loopafstand van het hotel. Het grote aanbod aan restaurants in Deventer geeft u de mogelijkheid om van verschillende keukens te genieten. Op korte afstand van Hotel de Leeuw Deventer vindt u bijvoorbeeld KumpiriA, Mattie's Trattoria en Cucina Italiana. Had u toch wel een lekker toetje willen nemen in dat restaurant, dan kunt u alsnog even een lekker ijsje halen bij één van de ijssalons in de buurt van het hotel zoals Talamini. Voor een supermarkt kunt u nabij Hotel de Leeuw Deventer terecht bij de HEMA Deventer, Dirk van den broek en Fisher Trendy. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij La Croissanterie voor heerlijk ovenverse broodjes. Voor een snelle lunch kan u terecht bij de bakker in de buurt (Lentelink).

Cultuur

Voor een bezoek aan een museum in Deventer heeft u keuze uit bijvoorbeeld het Bergkerk, Oudste Huis van Nederland en De Waag, Historisch Museum & VVV. In de buurt van het hotel kan u de Broederenkerk bezoeken.

Toerisme & Vrije tijd

Er zijn altijd mooie momenten te beleven tijdens wedstrijden in het stadion "De Adelaarshorst Go Ahead Eagels".

Faciliteiten

  • Huisdier vriendelijk
  • Parkeren

In de buurt

Park
Rijsterborgherpark (400 m)
Treinstation
Station Deventer (500 m)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit