Hotel Clemens Amsterdam

Raadhuisstraat 39, 1016 DC Amsterdam

8,8
Check in tijd
14:00
Check uit tijd
11:00

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle maaltijd bevindt Maxim Falafal & Shoarma zich op loopafstand van het hotel. Heeft u het ook zo warm? Zorg voor wat verkoeling door een heerlijk ijsje van Ice Bakery. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan een levensmiddelenwinkel kan u terecht bij Vegabond, Magna Plaza en Marqt. In een plaats als Amsterdam kan u altijd ergens terecht voor een maaltijd in de avond. Op korte afstand van Hotel Clemens bijvoorbeeld bij Kagetsu, De Luwte en California Burrito Company.

Cultuur

In de buurt van het hotel kunt u o.a. de volgende musea bezoeken: Amsterdam Cheese Museum, Anne Frank Huis en The Tea Rat Theepottenmuseum. Mochten musea toch niet helemaal uw ding zijn, dan kunt u ook overwegen om een echt kasteel te bezoeken genaamd Waag.

Cafés & Uitgaan

Wilt u ergens wat drinken dan kan u terecht bij Screaming Beans, Ree7 en 't Kuyltje. Na de overheerlijke maaltijd kunt u nog even gezellig na borrelen bij één van de gezellige kroegen in Amsterdam. Gezellige locaties met lekkere drankjes zijn Cafe Van Zuylen, Schuim, Kalkhoven en Vrankrijk. Voor de cultuur kan u dicht in de buurt van het hotel terecht bij diverse theaters zoals Boom Chicago en Betty Asfalt Complex. Amsterdam beschikt over een aantal cafés met een uitgebreide (speciaal)bierselectie. Café van Daele, De Reiger en o’reilly’s zijn gezellige pubs met verschillende stouts, IPA's, saisons en andere speciaalbieren op de kaart. Is het weer toch minder dan verwacht? Geen ramp, u kunt altijd nog gezellig een bezoekje brengen aan Filmtheater De Uitkijk om die ene nieuwe film te zien. 's Avonds en 's nachts bieden Club Fuxxx en Korsakoff mogelijkheden om het nachtleven van Amsterdam te verkennen.

Sport

Bij Het Marnix voelt u zich als een vis in het water. Hier kunt u lekker even zwemmen.

Toerisme & Vrije tijd

Tramstop Marnixstraat bevindt zich op loopafstand van het hotel. Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Madame Tussauds, Het Huis met den Hoofden en Houseboatmuseum.

Faciliteiten

  • Draadloos internet

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (11,1 km)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit