Hotel Bazar

Witte de Withstraat 16, 3012BP Rotterdam

8,3
Totaal aantal kamers
27

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Oostervant. Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij tennispark het centrum.

Cultuur

Dichtbij het hotel bevindt zich Het Schielandshuis. In de buurt van het hotel kan u de Scots International Church bezoeken.

Toerisme & Vrije tijd

Op relatief korte afstand van het hotel (1.3 km) bevindt zich ExitGame voor een leuk dagje uit. Op loopafstand van het hotel bevindt zich Leuvehaven.

Cafés & Uitgaan

In de buurt van het hotel ligt de bioscoop Cinerama. In de buurt van Hotel Bazar liggen diverse gelegenheden zoals De Schouw, Bagel Bakery & Burgers en Café Verburgh om wat drinken te nuttigen. Is het al wat later, dan vindt u in de buurt van het hotel ook enkele pubs zoals Proeflokaal Reijngoud. 's Avonds en 's nachts biedt Piek de mogelijkheid om het nachtleven van Rotterdam te verkennen. Als er graag een cultureel uitje van wilt maken in Rotterdam, dan zijn De Doelen, Goethe-Institut Niederlande, Luxor Theater Rotterdam en Pauluskerk leuke bestemmingen om te genieten van diverse voorstellingen.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle maaltijd bevindt Cocosnoot zich op loopafstand van het hotel. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Albert Heijn. Dichtbij het hotel zijn diverse restaurants aanwezig, zoals Warung Mini. Als het al wat later is, of als u even snel wat wilt eten zijn Jaffa Shoarma, Satébar en KFC Binnenwegplein een optie. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Rotterdam rijk is zoals IJsjes enzo, De IJssalon, Angelo Betti en Venezia. Voor een snelle lunch kan u terecht bij de bakker in de buurt (Brood & zo).

Faciliteiten

  • Draadloos internet

In de buurt

Vliegveld
Rotterdam The Hague Airport (5,3 km)
Treinstation
Station Rotterdam Blaak (900 m)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit