Hotel Baan

Rochussenstraat 345, 3023 DH Rotterdam

6,5
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
11:30
Totaal aantal kamers
15

Toerisme & Vrije tijd

Metrostation Coolhaven bevindt zich op loopafstand van het hotel.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Oude of Pelgrimvaderskerk bezoeken. Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Rotterdam rijk is. Een aanrader is bijvoorbeeld '40'45NU.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een vers broodje in de ochtend hoeft u niet ver te lopen en kunt u terecht bij Jordy's Bakery. Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Supermarkt tromp. Voor een snelle maaltijd bevindt Asiahuis zich op loopafstand van het hotel. Het grote aanbod aan restaurants in Rotterdam geeft u de mogelijkheid om van verschillende keukens te genieten. Op korte afstand van Hotel Baan vindt u bijvoorbeeld Grand Café De Olijventuin en 't Ouwe Bruggetje.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Oostervant.

Cafés & Uitgaan

Als u er graag een cultureel uitje van wilt maken in Rotterdam, dan zijn Fighter (Intorno) en O.T. Theater leuke bestemmingen om te genieten van diverse voorstellingen. Wilt u 's avonds even bijkomen van de reis naar Rotterdam heeft u bij Stadsbrouwerij De Pelgrim en Proeflokaal De Ooievaar keuze om wat te gaan drinken. In de buurt zijn diverse eetgelegenheden zoals Asya Döner & Kebab.

Faciliteiten

  • Shuttle service
  • Wasservice
  • Draadloos internet
  • Parkeren
  • Internet

In de buurt

Vliegveld
Rotterdam The Hague Airport (5,3 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit