Hotel Amar

Mathenesserlaan 316/A, 3021HX Rotterdam

7,2
Totaal aantal kamers
24

Cafés & Uitgaan

Wilt u 's avonds even bijkomen van de reis naar Rotterdam heeft u bij Café Patricia, Rijke & de Wit en Café 't Spinnewiel keuze om wat te gaan drinken. Voor een kopje koffie of drankje bevindt UEB West zich op loopafstand van Hotel Amar. Na de overheerlijke maaltijd kunt u nog even gezellig na borrelen bij één van de gezellige kroegen in Rotterdam. Een gezellige locatie met lekkere drankjes is bijvoorbeeld Eetcafé De Kluif. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan één van de mooie bioscopen die Rotterdam rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Pathé Schouwburgplein en Cinerama. Als u er graag een cultureel uitje van wilt maken in Rotterdam, dan zijn Pauluskerk, Prinsestheater en Goethe-Institut Niederlande leuke bestemmingen om te genieten van diverse voorstellingen.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Finse Zeemanskerk bezoeken. Als u interesse heeft in een museumbezoek, dan kunt u naar '40'45NU.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Albert Heijn. Een fastfood mogelijkheid in de buurt is Warung Mirosso.

Sport

Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij tennispark het centrum. Bij Oostervant voelt u zich als een vis in het water. Hier kunt u lekker even zwemmen.

Faciliteiten

  • Draadloos internet

In de buurt

Vliegveld
Rotterdam The Hague Airport (4,8 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit