Guesthouse Per Sempre

Mstr Smedenstraat 28, 6211 GP Maastricht

-

Cafés & Uitgaan

Of u nou meer bent van de spannende films of meer de romantische films, er draait altijd wel een film naar uw wens bij Euroscoop Maastricht. Later op de avond kan u terecht in de nachtclub Maastricht Music Hall. Als u graag een concert wilt bezoeken in Maastricht, dan zijn Bonbonnière, Theater aan het Vrijthof en Toneelgroep Maastricht leuke bestemmingen om te genieten van muziekoptredens. Even bijkomen aan het bezoek aan Maastricht kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld Brasserie Bonhomme, Grand Café D'Artagnan en Café de Belsj. Hier kan u terecht voor diverse drankjes, koffie en thee. Wat verder liggen ook Broodjeszaak Bufkes, Grand Café D'n Ingel en Café Forum. Wilt u 's avonds even bijkomen van de reis naar Maastricht heeft u bij Café Frape en La Bonne femme keuze om wat te gaan drinken.

Cultuur

In de buurt van het hotel kan u de Sint-Janskerk bezoeken. Voor een bezoek aan een museum in Maastricht heeft u keuze uit bijvoorbeeld het Museum aan het Vrijthof, Museum de Historische Drukkerij en Natuurhistorisch museum Maastricht.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor boodschappen in de buurt van het hotel kunt u terecht bij Jumbo Maastricht. Voor ontbijt of lunch kunt u langs bij Bakker Bart en de Bisschopsmolen voor heerlijk ovenverse broodjes. Dicht in de buurt van Per Sempre bevinden zich Petit Café Moriaan, 't Piepenhoes en Café 't Pothuiske om te genieten van wat culinair Maastricht te bieden heeft. Had u toch wel een lekker toetje willen nemen in dat restaurant, dan kunt u alsnog even naar Gelateria Luna Rossa voor een heerlijk ijsje. Voor een snelle maaltijd bevindt Subway zich op loopafstand van het hotel.

Faciliteiten

  • Draadloos internet

In de buurt

Vliegveld
Maastricht Aachen Airport (8,8 km)
Treinstation
Station Maastricht (800 m)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit