Grand Hotel Downtown

Eerste Constantijn Huygensstraat 10A, 1054 BR Amsterdam

7,5

Sport

Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij Tennispark Kattenlaan.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een snelle lunch kan u terecht bij de bakker in de buurt (Klopper & Stolk). Vlak bij het hotel kunt u terecht bij Zina om te dineren. Tevens zijn er fastfood mogelijkheden in de buurt: Taco Mundo en Pizza Amsterdam. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan een levensmiddelenwinkel kan u terecht bij Lidl, Dirk vd Broek en Albert Heijn. Bent u misschien toch op zoek naar de wat betere broodjes, dan kunt u wellicht beter langs bij MultiVlaai Amsterdam Kinkerstraat voor heerlijk ovenverse broodjes. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Amsterdam rijk is zoals Ice Bakery.

Cultuur

Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Amsterdam rijk is. Een aanrader is bijvoorbeeld Huis Marseille.

Cafés & Uitgaan

Voor de cultuur kan u dicht in de buurt van het hotel terecht bij diverse theaters zoals De Krakeling en bellevue. Op loopafstand van het hotel bevindt zich LAB111. Op loopafstand bevindt zich Café Toussaint waar u kunt genieten van een drankje. Bent u zelfs na een aantal drankjes onvermoeibaar en feest u graag nog even door tot in de late uurtjes dan kan dit uitstekend in één van de volgende nachtclubs: Trut. Even bijkomen aan het bezoek aan Amsterdam kan bij het hotel in de buurt bij bijvoorbeeld Café Oranje, Streetkitchen en Screaming Beans. Hier kan u terecht voor diverse drankjes, koffie en thee. Even verderop is er nog keuze uit De Koffie Salon, Bosco en Vlaamsch Broodhuis. 's Avonds en 's nachts bieden El Punto Latino en Brasil Music bar mogelijkheden om het nachtleven van Amsterdam te verkennen.

Faciliteiten

  • Roomservice
  • Wasservice
  • Airco
  • Parkeren
  • Lift
  • 24-uurs receptie
  • Draadloos internet

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (9,8 km)
Hotels in de buurt
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit