Golfzicht

Golfweg 15, 2202 JG Noordwijk-Binnen

8,5
Check in tijd
15:00
Check uit tijd
10:30

Cultuur

Kunt u nog wat cultuur gebruiken op uw trip? Breng dan eens een bezoekje aan één van de musea die Noordwijk rijk is. Aanraders zijn AtlantikWall Museum en Genootschap "Oud Noordwijk. In de buurt van het hotel kan u de Buurtkerk bezoeken.

Ontbijt, Lunch & Diner

Voor een supermarkt kunt u nabij Hotel Golfzicht terecht bij de Vomar, Blokker Noordwijk en HEMA Noordwijk. In een plaats als Noordwijk kan u altijd ergens terecht voor een maaltijd in de avond. Op korte afstand van Hotel Golfzicht bijvoorbeeld bij Steakhouse De Harmonie, La Galleria en Romanoff. Voor een snelle maaltijd bevindt Peter's zich op loopafstand van het hotel.

Cafés & Uitgaan

Wilt u 's avonds even bijkomen van de reis naar Noordwijk heeft u bij Goudkust en Grand Cafe 't Elfde Gebod keuze om wat te gaan drinken. Voor een kopje koffie of thee bevindt Strandpaviljoen J. van Roon zich op loopafstand van Hotel Golfzicht. Mocht u verder nog zin hebben in een leuk avondprogramma dan zou u een leuke voorstelling kunnen bezoeken in Theater De Muze. Let hier wel bij op dat een reservering meestal noodzakelijk is.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Zwembad BinnenZee. Heeft u zin om even een balletje te slaan in de buurt? Dan kunt u terecht bij tc Noordwijk. Heeft u ook weer zo'n zin om strikes en spares te gooien? Leef u uit bij Noordwijk en kegel alles om.

Faciliteiten

  • Parkeren
  • Lift

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (23,3 km)
Vliegveld
Valkenburg (9,0 km)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit