Funky Chickin

Spuistraat 90, Amsterdam

-

Toerisme & Vrije tijd

De dichtstbijzijnde tram bevindt zich op 100 m afstand van het hotel. Tijdens uw verblijf kan u zich vermaken bij de volgende toeristische attracties: Het Huis met den Hoofden en Beurs van Berlage.

Sport

Heeft u zin om te gaan zwemmen? Dan kunt u terecht bij Het Marnix.

Ontbijt, Lunch & Diner

Dichtbij het hotel zijn diverse restaurants aanwezig, zoals Maenaam Thai. Als het al wat later is, of als u even snel wat wilt eten zijn Burger King, Sugar 'n Ice en McDonald's een optie. Tegelijkertijd snoepen en voor verkoeling zorgen? Haal dan een lekker ijsje in één van de ijssalons die Amsterdam rijk is zoals Koel en Ice Bakery. Voor een snelle maaltijd bevindt Simit Sarayi zich op loopafstand van het hotel. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan een levensmiddelenwinkel kan u terecht bij Albert Heijn, Vegabond en Bijenkorf.

Cultuur

Heeft u zin aan een bezoek aan het museum dan heeft u keuze uit het Nieuwe Kerk, Anne Frank Huis en Multatuli Museum. Mochten musea toch niet helemaal uw ding zijn, dan kunt u ook overwegen om een echt kasteel te bezoeken genaamd Waag.

Cafés & Uitgaan

Op loopafstand bevindt zich The Doors Palace waar u kunt genieten van een drankje. Als echte filmliefhebber moet u uiteraard ook eens een bezoekje brengen aan één van de mooie bioscopen die Amsterdam rijk is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit The Movies, The Virtual Reality Cinema en Pathé de Munt. Even wat drinken in de buurt van het hotel kan bij Cafe de Barones. Even verderop is er nog keuze uit De Spaanse Ruiter, Greenwoods en Corner House Hotel Café. Voor de cultuur kan u dicht in de buurt van het hotel terecht bij diverse theaters zoals Beurs van Berlage en Betty Asfalt Complex.

In de buurt

Vliegveld
Amsterdam Airport Schiphol (11,5 km)
Treinstation
Amsterdam Centraal Railway Station (700 m)
Beschikbaarheid
LookingforBooking.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit